lottaskoja

Alla inlägg den 6 juni 2012

Av Eva-Karin - 6 juni 2012 20:25

Ja idag var det äntligen dags för Fannys första agilitytävling. Och måste säga att allt som allt nu i efterhand så är jag ändå nöjd. Men har sett många grejer vi behöver träna mer på, för att nämna några, slalomingångar i fullfart och i bana! Kontaktfält, långhopp och serpentiner. Saker hon gjort riktigt bra är bl.a  starterna, hon sitter som ett litet ljus och har aldrig några problemmed mina leadouts, hon har även gjort några riktigt fina kontaktfält och har läst handlingen väldigt fint när jag har gjort rätt. Hon har inte varit stressad och hon har nog inte ens varit medveten om att vi var omringade av hundar och folk när vi körde. Underbara lilla hund, ska bli så spännande att se vad vi kan åstadkomma i framtiden!!!


Även Lotta fick köra ett lopp. Var nog lite för mycket svängar för hennes smak men hon gjorde det ändå bra. Tyvär kom inte slutspurten med på film, och det var typ det bästa med loppet :) Men lycklig över att få köra var hon iaf!!



Har annars haft en sjukt tung vecka på jobbet,och för första gången i livet så har jag kännt att arbetet har varit så stressigt att jag knappt fixar det. Har ju dessutom gjort mycket efter och innan jobbet så återhämtningen mellanpassen har inte heller varit den bästa. Har blivit virrig och trött och börjat göra konstiga saker och har knappt kunnat formulera korrekta meningar. Kändes riktigt läskigt måste jag säga! Och känns tråkigt att ha ett så tungt jobb att man inte kan ha en aktiv fritid.... hmmm, måste verkligen ta mig en funderare på vad jag vill göra med livet. Men en sak är säker, jag älskar att träna hund!


Tack för idag alla som var med, har haft så otroligt trevligt med er allihop! och framförallt ett stort tack till min underbara mamma! Tack för allt du gör för mig och mina hundar!!! Och dagens sista glädje ämne, bilen gick igenom besiktningen idag!!!! Nu tänker jag gå och lägga mig och sova med ett leende på läpparna, i morgon bär det av mot jönköping.

Presentation

Wenari's Lille Lotte

   Lotta är min första egna hund och en dröm som äntligen gick i uppfyllelse. Jag har längtat efter hund så länge jag kan minnas och Lotta är nog den bästa hund jag någonsin kunnat få. Hon var nästan 1,5 år när jag fick henne, men jag jobbade då på kenneln jag köpte henne från så har känt henne sedan hon var valp. Och bättre golden finns inte, hon är min trogna vän och stöd i livet. Hon följer med på alla upptåg och anpassar sig till vad vi än hittar på. Hon älskar att bara får vara med och om någon dessutom vill klappa henne är lyckan gjord.

WindAnn's Fanny

       

Fanny är född 2010-10-11 och flyttade in hos oss när hon var ca 3 månader. Det var kärlek vid första ögonkastet och hon förgyller fortfarande varje dag genom att bara finnas vid min sida. Sover hon blir jag varm ända in i själen för att hon är så söt och är hon vaken hittar hon oftast på något roligt upptåg som får mig att skratta. Hon är världens bästa träningskamrat vilken sport vi än väljer att prova på. Alltid lättlärd och älskar att träna. Bättre hund går inte att få!

Senaste inläggen

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Fråga mig

2 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards